Druvsocker skänker dej den energikick du måste ha

Låt oss reda ut att druvsocker samt vanligt socker är två vitt separerade produkter. Du kanske har hört talas om en glukos som kallas dextros, det är druvsocker. Det här är en enkel sockerart som benämns med formeln C6H12O6. En av många fördelar med dextros är att det ger en direkt energikick jämfört med att äta något sött godis. Du vet säkert redan att de som tränar mycket gärna tar en dos dextros innan träningen.

Druvsocker är kvick energi.

glukos

Ibland så behöver man energi som inte tycks finnas där. Ibland känns helt vanliga sysslor som oöverstigliga hinder som du känner att du inte kan klara av utan hjälp. Då kan det vara bra att veta att veta att druvsocker kan vara räddaren i nöden.

Visserligen har kakor, bullar och godis mycket socker, men ett tips är att låta bli att stoppa i sig detta. Det är inga stora mängder socker vi talar om, ett litet piller dextros ger dig energin åter.

Kan man inte lika gärna förtära vindruvor ifall man vill få dextros i sig?

Namnet druvsocker ger en fingervisning att du har gissat rätt. Du måste stoppa i dig en hyfsat stor kartong med druvor för att få i dig samma mängd som ett litet piller. Du kan lita på att druvsocker är ett helt naturligt socker. Druvsocker är ett klart bättre val jämfört med att äta godis, bullar eller kakor.

Det är i alla avseenden bättre att ha ett paket koncentrerad glukos i fickan än en bärkasse med vindruvor. Det blir ju lite svårare att ta med sig vindruvor i träningsväskan eller i handväskan för att ha redo då man får lågt blodsocker. Prova att ta ett par tre teskedar pulver i din vattenflaska till nästa träningspass.

Man kan handla druvsocker i någon ordinarie affär eller från en e butik.

Använd Google att hitta en bra och säker leverantör av druvsocker. Fler och fler inser att nätet ofta är rätta stället att hitta olika produkter till rätta priser. Snåla inte, när du insett alla fördelar kan enkilospåsar vara en hyfsat bra mängd.

Man kan då passa på att köpa flera paket så att man alltid har då man behöver. Det här kan också vara smart att göra inför en resa då man vet att det kan behövas lite extra energi då man kanske ska ge sig ut på fysiska strapatser.