Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Men det är inget substitut för handtvätt. Klart att du ska ha en bra tvål.

Virus kan komma in överallt. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Då har du smittan på händerna igen. Kanske kliar du dig i ökat också.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. Handskarna kan vara avgörande vid en pandemi.

Glöm inte bort handtagen

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Sprayen tar hand om det mesta. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

smitta

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Ett bra varumärke som brukar kunna leverera även i bristtider är Smittstopp, som har alla 3 produkterna man behöver. Du kan köpa produkterna online.