Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. En bra handtvål är allt du behöver. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Med en mångsidig bakteriedödande spray är du säker. Men det är inget substitut för handtvätt. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Virus kan komma in överallt. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Alla virus dör ut. Just handtagen är det många som glömmer bort.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Dina händer är smittbärare igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Om du går ut så ska du använda handskar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Sprayen kommer åt överallt. Du kan spraya på de flesta ytor.

handsprit

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Överdriv inte

De flesta är oroliga för influensa just nu. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Sura ut på nätet och köp hem produkten.