Med riktigt bra antibakteriell handtvål får du effektiv handtvätt

Under våren 2020 insåg alltfler hur viktigt det är med god handhygien. Du vill inte vara utan handtvål just nu. Fler använder handtvätt än någonsin tidigare just nu.

Det räcker inte med handsprit.

Det är en allmän uppfattning att handsprit hjälper mot corona. Många apotek sålde slut på handsprit. Det ironiska är att det inte alls är säkert att det fungerar perfekt med handsprit mot virus.

Sprit biter inte ens mot några av våra vanligaste åkommor. Handtvätt är mycket bättre. Vi har känt till det länge.

Bli inte sjuk – använd handtvål

coronavirus

Om du vill vara säker på att döda bakterier så ska du använda en antibakteriell tvål. En antibakteriell tvål är inte skadlig, men det kan alkogel vara. Om du har känslig hy har du ännu större anledning att använda bakteriedödande tvål. Allt fler har fått upp ögonen för Smittstopp handtvål.

Du vet väl hur du ska göra för att praktisera en korrekt handtvätt? Använd en bra tvål och tvätta händerna i 20 sekunder. Skölj av händerna.

Det är också viktigt att tvätta händerna regelbundet. Tvätta händerna med handtvål efter varje toalettbesök. Använd den också när du kommer hem. Det kan vara klokt att ha tvål för handdesinfektion både i badrum och i köket. Det gör att man inte glömmer.

Så kan viruset nå dina händer!

Det är viktigt att ställa sig den frågan. sterilisering Snöa inte in på bara handtvål.

Tänk också på att använda bakteriedödande medel. Det är av stor betydelse. Tänk på hur du kan förbättra ytdesinfektionen.

Interagera med andra så mycket det går. När barn i din närhet har influensa symtom ökar risken för att du kan bli smittad. Då kommer en bra handtvål väl till pass, använd det som din dagliga handtvätt.

Alla måste hjälpa till

Om vi har en handtvål hemma som inte används så faller hela rutinen för handtvätt. Därför är det bra att se till att alla badrum och kök har gott om både tvål och antibakteriell spray. Både hemma och på arbetsplatser.