Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det kan även fortgå på sommaren.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Sprayen fixar biffen.

ta

allt-fraktfritt.se finns 2 luktborttagande sprayer. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Men det är nog ingen större ide.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Ingenting varar ju för evigt. Skor har också en bortre gräns. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer att hålla skorna i trim.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Lägg på ett tunt lager. Det är det enda som behövs. Vänta bara på att sprayen torkat. Sedan är lukten som bortblåst.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Använd nya strumpor varje dag. äcklig doft dödare Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Byt så ofta du kan.

Men glöm inte bort dina fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.